keskiviikko 12. lokakuuta 2011

todellakin pitkästä aikaa

paljon on tapahtunut viime blogipäivityksestä. millään en oo saanu itteäni kirjottamaan, eikä oikeen vieläkään meinaa irrota. Noh eiköhän tää tästä pian ala taas sujumaan.

Ajattelin pääasiassa kuvittaa nyt tämän päivityksen, koska kirjottaminen ei suju sitten yhtään.

kylpyhuone ollaan saatu koolattua, kiitos siitä mun paapalle, joka on ollu todella ahkerasti tekemässä. Nyt ollaankin viety Porin Matti paapalle maalattavaksi, väriksi tulee valkoinen ja luukut sekä kansi ja jalat hopealla. Siinä onkin sitten urakkaa saada Porin Matti takaisin Orrelaan kuljetettua ilman naarmun naarmua. Painoa kun kamiinalla on kuitenkin se vajaa 200kg. :P No sitä murehditaan sitten kun sen aika on.

Keittiössä ollaan saatu kaapit paikoilleen, tasot paikoilleen, ja vihdoin ja viimein liesituuletinkin. Niin ja tietenkin kodinkoneet ovat saapuneet ja niistä suurinosa on jo asennettu, toki täytyy vielä kytkeä.

muuttamaan ollaan ajateltu päästä tässä kolmen neljän viikon päästä ja sitä ennen täytyy tietenkin pakata kaikki tavarat vanhasta kämpästä, ja siirtää ne Orrelaan. Ollaan siis sopivasti lähdössä kahdeksi viikoksi thaimaahan, siis juuri sopivasti muuton kanssa samaan aikaan. :P No sellasta se elämä on.

Nyt kuitenkin kuvia, jotka antavat sen oikean kuvan. Olkaapa hyvät. Ja jos joku haluaa nähdä enemmän, niin huikatkaa vaan ja katsotaan mitä voidaan tehdä asialle.

kylpyhuonetta toisesta suunnasta. valojen paikalle tulee koidinhoitotila.

kylpyhuoneen koolausta.

tiskikoneen asennusta

kauniit vitriinit, ja mielestäni värit sointuvat kauniisti yhteen.

"tasojen" alla on patterit, joten reijät piti tehdä jotta ilma pääsee ylös.

liesituulettimen asennusta

keittiötä eteisen suunnasta kuvattuna. oikealla näkyvä ovi vie tulevaan ruokailuhuoneeseen

liesituuletin vihdoin paikoillaan. hieno tuli
Siinäpä ne lyhykäisyydessään.