tiistai 6. syyskuuta 2011

keittiö edistyy...

...jep jep. kaks viikkoa niin pitäis saapua keittiö Puustellista. Meinaa mennä vähän tiukille. Noh, hyvä siitä kuitenkin varmasti tulee. Nyt on siis keittiön lattia saatu laitettua takaisin paikoillee, taisin siitä jo mainitakin. Tänään saatiin hiottua paneelikatto, ja parin päivän päästä pitäisi lattia hioa, jotta saataisiin ruveta maalaamaan kattoa ja sen jälkeen lattiaa. Seinät pitäisi koolata ja sen jälkeen levyttää seinät joille kaapistot tulee.

Voi olla ettei saada ihan tuota kaikkea tehtyä maanantaihin 19. päivä mennessä, mutta yritys on ainakin kova. :) ja sehän on jo paljon se.

Porin mattiinkin on valittuna maali, ja Matti pitäisikin nyt saada kuljetettua Isoisän luo, jotta hän saisi maalailla Mattia loistoonsa. Onneksi Matti ei paina kuin sen vajaa 200kg. Ü

Kylpyhuoneen lattia on kuivunut todella hyvin, naapuri kävi sitä eilen mittailemassa kostausmittarillaan, ja kuulemma yllättävän hyvin kuivunut. Ja se oli mukava kuulla. Kylppäriin sais ruveta siis seiniä tekemään, jotta niitä sais jossain vaiheessa kaakeloida jne. Muuten ei saada sitä koskaan valmiiksi, eli siis marraskuuhun mennessä. Mehän ollaan vielä lähdössä Marraskuussa Thaimaahaan, joten vähän pitää hoppua, kun ajattelee että matkan jälkeen, ja sitä ennenkin pitäis jo päästä Orrelaan asumaan. Matkan jälkeen kun ei enää (toivon mukaan) ole toista kämppää. No eikö se riitä että on keittiö ja wc? keittiön lattialla voi varmasti ihan hyvin nukkua, ja onhan meillä nää lämpöset Alma ja Joose -mussukat.

nyt ei oo valitettavasti mitään kuvia laittaa, mutta lupaan laittaa joku päivä niitä tänne. nyt ei vaan millään jaksa enää hakea kameraa ja laittaa kuvia sieltä koneelle. Saa odottaa toista kertaa.

-Nenni ja poppoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti