tiistai 26. kesäkuuta 2012

Juhannus ja Orrelan eteinen...

Juhannus meni meillä Skaftungissa ja kyllä siellä oli parinvuoden tauon jälkeen kiva ollakin. meillä oli teltta-majoitus, kun noita koiria on, niin ei viitsitty mennä asumaan toisten mökkiin, olis ollu vaan kauhee siivoominen, kun koirat kuitenkin ui ja peuhas rantahiekassa... joten arvatakin saattaa että sitä hiekkaa kulkeutui sitten vähän joka paikkaan. Noh mutta onneksi meillä oli tuo teltta, jossa siis nukuttiin me sekä mun sisko miehensä kanssa, plus neljä koiraa. Alma, Joose, Nemo ja Nekku. Kolme Berninpaimenkoiraa ja yksi Kääpiöpinseri, mutta hyvin mahduttiin, vaikka Joose olikin vähän mamis ja halus nukkua mun ja siskon välissä patjalla, samalla kun Alma ja Nemo nautti viileästä nurmikosta. :P Hassu Joose <3 

Skaftungissa tuli vietettyä kokonaiset kolme yötä, torstaista sunnuntaihin, ja onneksi kaunis sää helli meitä, niin ei ollut merenrannalla niin vilpoinen. Juhannus meidän osalta meni siis oikeastaan nauttien mökkeilystä, syöden hyvin, nukkuen teltassa ja vain ollessa. Ihanaa!! 


Ja se eteinen...
... ja on sitä jo pitkään ja hartaasti tässä väsättyki, mutta niin monena viikonloppuna on ollu kaikkea muuta, että ei oo tuohon eteiseen oikeen kerenny panostaan. Mutta nyt kuitenkin on eteisen seinät paneloitu ja katto hiottu ja maalattu, sekä seinät maalattu. Jonkun verran siis alkaa tuota valmistakin tulemaan. Niin ja sähköt pattereille on vedetty, vaikka ne meinaskin unohtua. 

 
Huomenna meillä olis vuorossa eteisen lamput, eli kattoon tulee 
näillä näkymin kolme spottia ja ikkunoiden päälle ikkunavalot, 
eli pistorasiat kattoon jotta saan lamput siihen sitten ripustaa. 
Ikkunavalot on kyllä sellaset mistä Isäntä ei oikeen innostu.
 Mutta kai se on vähän kaikilla miehillä niin. :P 



Tällasta siis kuuluu tällä hetkellä Orrelaan. Kun eteisestä päästään, niin seuraavana olohuone.



  Terkuin Jenni-Emäntä <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti