maanantai 24. syyskuuta 2012

Pientä edistystä Orrelassa

Kyllä täällä Orrelassa hommat etenee, vaikka mitään ei oo kuulunukaan.

Olohuoneen parissa ollaan puuhasteltu, ja siellä siis saatu hommat siihen vaiheeseen, että keskiviikkona haetaan Ekovillat ja puhalluskone, ja pistetään puhaltaen villaan lattiaan. Tarkoitus oli hommata kone ja villat jo viime lauantaina, mutta puhalluskoneille olikin ilmestynyt jonotuslista.

Tällä välillä ollaan sitten laitettu eteiseen pattereita ja kylpyhuoneeseen kattovaloja.
Eteisen patterit ollaan siis saatu paikoilleen ja kytkettyä, mutta päälle niitä ei olla vielä laitettu, ku tämän hetkinen ulko-ovi falskaa niin pahasti, että menis kaikki se lämmin ilma ihan harakoille. Ja muutenkin kun ovet tuonne eteiseen on kiinni, niin ei ole niin väliä vaikka siellä onkin vähän kylmempi.

Kylpyhuoneessa on nyt niin ihanan valoisaa kun siellä on valot. Tähän asti siellä on ollu vaan peilikaapin valo. onhan silläkin nähnyt, mutta nyt kun saatiin ne valot laitettua, niin huomas kuinka likainen suihkukaappi oli vaikka se muka just oli pesty. Mutta sellasta se on ku pimeessä pesee, silloin saa vähemmälläkin pesulla puhdasta ;) Yksi valo sieltä vielä puuttuu, mutta sillä ei ole kiire, sitten joskus. :P

Sitten vielä takaisin eteiseen. Siellä on mun paappa tehnyt meille eteisen kaappia. Siitä olenkin aikasemminkin postannut. Eli samat ovet tulee kun mitkä siinä on alun perin olleetkin. Eteisen ovet on meidän mielestä kauniit, ja sopivat eteiseen erittäin hyvin. Paappa on tehnyt hienoa ja erittäin tarkkaa työtä kaapin rungon kanssa. Enää puuttuu rungon panelointi ja ehkä jotain pientä hienosäätöä, niin ja se maalaus. Mutta maalaminen on mun yks lempipuuhaa, silloin kun ei tarvi sisäkattoa maalata.

Tää on nyt tällanen kuvaton postaus, mutta kun keskiviikkona saadaan puhallettua villaa lattiaan, ja paappa saa paneloitua kaappia, niin kuvia tulee.

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti