sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Koirien kanssa ulkoilua ja kylpyhuoneen laittamista

Tänään ollaan siis oltu koissujen kanssa joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina järjestettävässä Vaasan Seudun Bernien lenkillä Vaasan Pilvilammella. Siellä on aina niin kiva kävellä ja koirat saa kavereidensa kanssa juoksennella vapaasti puolitoista tuntia. Meidän Almalla oli taas monta sulhasehdokasta kimpussa, ja Joose senkun söi lunta. On nuo eläimet vaan ihania, aina hyvällä tuulella, eikä koskaan tuomitse mistään.

Joose ja Alma
Tällaista siis meidän lenkeillä, tänään koiria oli matkassa yhteensä 11, yleensä enemmän. 

Eilen puuhailtiin Orrelassa kylpyhuoneen parissa, ja saatiinkin peilikaappi seinälle, ja Sameli laittoi siinä olevat valot ja pistorasian toimimaan. Pääsen siis oikeasti laittautumaan ja kuivaamaan hiuksia kylpyhuoneessa. Vanhassa asunnossa kun tuo piti tehdä eteisessä, kun ei vessassa ollut toimivaa pistorasiaa. Noh, kaikkeen tottuu.

Niin ja eilen kun oltiin orrelassa, niin sameli siinä poras kylppärin seinään reikää ja mä siinä auttelin, niin yhtäkkiä pimeni, imuri sammui, ja tuli vähän sellanen spuuki olo. Mitäs nyt, koko huusholli pimeeks, yhtä huonetta lukuunottamatta. Noh ei siinä mitään, sameli lähti pihalla kattomaan josko pääsulake olis menny, ja sehän se. Meillä oli sellanen iso lämmitin päällä, ja se oli sitte tehny sen, että pääsulake oli yli kuumentunu. Noh ei muuta ku hakemaan uusia sulakkeita, ja mä sillä välin sytyttelin kynttilöitä. Voi että ku on vanhassa talossa tunnelmallista ku on paljon kynttilöitä. Niin ihanan hiljaista, ku ei oo mitään ilmastointia hurisemassa tai mitään muutakaan. Ihan vaan Orrela ja me.

Mä väsäilin siellä sitte sillä aikaa tuikkuja pihalle, ku Sameli oli hakemassa sulakkeita. Unohdin ottaa tuikuista kuvia, mutta niitä ehkä sitte myöhemmin. Otin kuitenkin joitain kuvia, joita lupasin jo viime postauksessa laittaa, mutta en saanut niitä ladattua.



Tänään mennään väsäilemään Orrelaan taas, ja vuorossa olisi keittiön altaan asentaminen ja sinne alle kaikki viemäri hommelit. 
Kyllä kai se Orrela siitä valmistuu, ainakin monet on kehunu. 

-Nenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti