perjantai 6. tammikuuta 2012

Pientä päivitystä

Oikein hyvää Loppiaista kaikille!

Ollaan siis saatu tosi hyvää malliin kylpyhuone, ja pian päästäänkin soittelemaan putkimiehelle, että olisi aika tulla asentamaan vedet tupaan.

Tänään ollaan Samelin kanssa laitettu allaskaappi paikoilleen, ja Paappa on käyny laittamassa listoja kylpyhuoneen kattoon, Kiitos siitä.

Löysin tuossa pari päivää sitten findit.fi -sivustolta vanhan välioven, ja vielä karmeineen. Haettiin se tänään, oli kuulemma ollutkin kylpyhuoneen ovena aikasemmin. Ja maksoi vaivaiset 10€. Ei siis paha löytö ollenkaan. Se on, kun on hieman hankalaa löytää vanhaa kunnon puista ovea, joka ei olis niin pirun levee. Meilläkin on Orrelassa tällä hetkellä yks ylimääräinen ovi, mutta kun se on jo pelkkä ovi melkein 90cm leveä, niin sitä ei oikeen siihen 82cm leveään oviaukkoon karmeineen saa. N,o ehkä tuo meidän oma ylimääräinen leveä ovi saadaan joskus laitettua vaikka vintille, makuuhuoneen oveksi.

Yritin ladata tähän kuvaa ovesta ja allastasosta, mutta se ei jostain syystä suostunut lataamaan niitä, ilmoitti vaan jostain virheestä. Joten kuvia ei nyt tähän postaukseen tule, valitettavasti.

Toivotaan että pian päästään muuttamaan, ja saan laittaa kuvia "olohuoneesta", "makuuhuoneesta" ja eteisestä. Lainausmerkeissä siksi, että ovat väliaikaisia, loppujen lopuksi niistä tulee työhuone/kirjasto ja ruokailuhuone.
Ainakin näin toivotaan, ja vieläpä niin ettei menisi kymmentävuotta.

Nyt oikein hyvää illan jatkoa kaikille, huomenna lampsin K-Rautaan ja huudan kitarisat pihalla. Ei oo oikein homma menny suunnitelmien mukaan.

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti