sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Talvipäivä

Ihanaa kun pakkanen pikkuhiljaa lauhtuu. Kyllä täällä Orrelassa jo kylmää piisasikin. hyrr!

Mutta en mä kyllä mistään hinnasta omasta kodista pois muuttaisi, olis sitten miten kylmä tahansa. Niin ja sainhan mä Samelilta kiitoksetki tuossa lauantai aamuna, ku olin illalla nukkumaan mennessä vahingossa sammuttanu yhen patterin, ja aamulla oliki sitte vaan +15*c sisällä. Hyrr Hyrr! No sellasta sattuu parhailleki. Ü

Eilen otettiin ja tehtiin Samelin kanssa jalkalistat paperista, ku täällä veti niin että villasukat pyöri jaloissa. Meillähän on tuota vanhaa lankkulattiaa puolet ruokailuhuoneen lattiasta, joten sieltä raoista veti kans ihan kivasti, nyt on sitte nekin raot teipattu umpeen. Ktllä maalarinteippi vaan on kätevää tavaraa. Ja ensi keväänä-kesänä tulee kuitenkin laitettua nuo lattiat kuntoon, niin pitäis tarjeta paremmin seuraava talvi. 

Nyt meillä on täällä kuitenkin todella lämmin, +21*c , ihanaa.

 Kyllä meillä onkin hienon näköistä. Nyt siis asustellaan oikeastaan tuossa yhdessä huoneessa, ja kaikki on sekaisin. Kuvissa on siis menossa lankkujen rakojen teippaus. Olihan niissä parhaimmillaan melkein sentin raot, että kyllä sieltä varmasti vetää, kun kellari siinä alla. Nyt kuitenkin jo paljon parempi. Ja oikeastaan teippaukset jäi noiden räsymattojen alle, jotka muuten oli Orrelassa osto hetkellä, ne on pesty, jolloin niihin saatiin värit. Ja kyllä ovat hyvät. Ihanan pitkiä, nuo kaksi samanlaista ovat molemmista päistä vielä rullalla, ja ruokailuhuone jossa ne nyt ovat on pituudeltaan noin 6m.

Jalkalistoista ei nyt ole yhtään kuvaa, mutta vähän niitä näkyy tuossa ylläolevassa kuvassa, siellä sängyn jalkopäässä. koittakaapas kurkkia. Remonttipahvi on oiva jalkalista. :P

Huomatkaa kuinka mulla on fleece päällä ja ulkohousut jalassa, oli niin kylmä, niin ja huivi kaulassa, että pysyy kaikki lämmin ilma fleecen alla, ettei vaan vuodan kauluksesta pihalle. 


Tässä pieni nurkkaus jonka kyhäsin tuohon keittiön muurin eteen.
Iso valkoinen pönttö minimani (kissan ruokaa varten) 
Valokuvakehys IKEA (ostettu käytettynä)
Kynttilänjalat IKEA
Lipastolla oleva kori Casa home
Lipasto roskalavalta, maalattu ja ovet tapetoitu, vetimet alkuperäiset, kiillotettu
Ikkunan poka ORRELAsta. Niitä vielä onneksi monta jäljellä.

Tämä kuva on huono, mutta siinä sängynpääty, jonka Sameli on meille tehnyt. Ledi-valot tuo kyllä mukavan tunnelman, ja nyt varsinkin valaisevat todella hienosti hirsiseinää. En vaan osannut millään ottaa hienoa kuvaa, jossa värit olisivat oikeat ja valaistus näkyisi kunnolla. Pitää opetella vähän paremmin käyttämään tuota järjestelmäkameraa. Sängynpääty on tapetoitu Boråsin Etage tapetilla, sitä oli meillä edellisessä asunnossa, on siis jotain muistoa sieltäkin.

Nyt pitää mennä vähän pelaamaan Samelin kanssa PS3, niin tulee pidettyä parisuhdetta yllä. *heh*

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti