maanantai 27. helmikuuta 2012

toinen talvipäivä

Kaunis ilma taas, ja minä täällä sisällä takamus puutuneena istumisesta ja kirjotan koulujuttuja. Blaah!
Paras paikka täällä on tällä hetkellä keittiössä ikkunan alla, pehmustetulla penkillä. Tästä näkee niin kauniisti ulos auringonpaisteeseen. Mulla on taas jääny tää kirjottaminen, ku on ollu niin paljon kaiken laista muuta, eikä oo oikeen ollu mitään mistä kirjottaa.

Noh, nyt korjaus tähän kirjottamattomuuteen. Eilen ruvettiin Samelin kans laittamaan keittiöön sokkeli-listoja, ja melkein kaikki on nyt laitettu, enää pieni paikka puuttuu. Nyt on kyllä paljon viimeistellymmän näköinen, kun ei paista ne mustat muovijalat, eikä myöskään kaikki kaapinaluset oo täynnä koirankarvoja.

Tuossa kuvassa näkyykin hieman sokkelia. Kuvan tarkoituksena ei kuitenkaan ollut esitellä meidän keittiön sokkelia, vaan tuli yhtäkkiä mieleen tässä penkillä istuessani, mistä kuvakin on otettu, että en ole tainnut keittiöstä koskaan kuvaa ottaakaan tästä kulmasta. Nyt sekin on otettu.

Eipä kai mulla muuta tällä kertaa... ainakin tuo musta roikka on erittäin kaunis tuossa kuvassa, meilläkun ei noita pistorasioita vielä oikeen ole, mutta onneksi on keksitty noi jatkojohdot, ne on tsi käteviä, ja niitä pystyy tarvittaessa siirtämään.



...noissa pienissä ruukuissa tuossa valokuvien edessä on kasvamassa ruohosipulia ja basilikaa, saa nähdä tuleeko niistä koskaan mitään.

-Jenni, the Emäntä!

2 kommenttia:

  1. Hei vähän päivitystä tänne, jooko? :D

    VastaaPoista
  2. Heh, joo pitäis vähän päivitellä, ollu vaan niin paljon kaikenlaista ettei oo oikeen kerenny tai jaksanu. Eikä meillä kyllä mitään oo oikeen tapahtunukaan. Mutta laittelen toki tuossa pikapuolin jotain.

    VastaaPoista