tiistai 26. heinäkuuta 2011

Orrela etenee, ihanaa!

Niin ihanaa, kun Orrela edistyy. Ollaan saatu hyvin putsattua tulevan kylpyhuoneen pohjaa, joten nyt sinne pitäis seuraavaksi laittaa hiekka/ murske (0-16) ja sitten styroksia ja vähän valua.. mutta siitä rakenteesta sittten myöhemmin, kun itelleki alkaa se selvetä paremmin.

Tänään oli tapahtunut paljon, keittiöstä on melkein koko lattia nostettu ylös, päästään puhdistamaan niskojen alla olevaa tilaa, ja sitten eristämään lattiaa, ja laittamaan lankkuja takasin. Tai ponttilautaa meillä keittiössä on, mutta noin 80vuotista sellaista. Tutkittiin Samelin äidin kanssa vähän kellaria, ja sieltä löytyy kaiken näköistä mielenkiintoista. Orrelassa ei kyllä heti lopu aarteen etsintä, paikkoja on niin paljon mistä etsiä ja tutkia.

Eiköhän se Orrela pikkuhiljaa edisty, ja päästään joskus jopa muuttamaan sinne. Haaveilen jo lattioiden maalaamisesta ja keittiökalusteiden asentamisesta :) Nyt alkaa muuten pikkuhiljaa hahmottumaan millainen kylpyhuoneesta tulee. Valkoista ja valkoista, niin saadaan siitä avaran tuntuinen. Toki sitä valkoista pitää hieman terästää tehosteväreillä, mutta niin ettei kyllästy.

Näin lähtee keittiöstä lattiaa

Sameli hommissa, taustalla ruokailuhuone ja sen alla kellari

hyvin on kuivaa lattian alla

Jordgubbar 1988 ja 1989
Tässä vielä vähän kuvia tämän päivän jutuista. Kellarista löytyi muuten säilöttyjä mansikoita vuosilta -88 ja -89 eli mun ja Samelin syntymävuosilta. Parasta vuosikertaa. Parempi ehkä kuitenkin olla avaamatta, tai ainakin maistamatta. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti