maanantai 18. heinäkuuta 2011

tyhjäkäyntiä

eli tuntuu kun hommat ei olis edenny minnekkään, vaikka paljon ollaankin saatu aikaan. Vintti on saatu paperitua, ja lämmönjakohuonetta ja vessaa purettu, jotta päästää rakentamaan uutta kylpyhuonetta niiden paikalle. Siinä onkin hieman pohtimista. Vanhaan taloon kun ei ole niin hirveän helppo tehdä kosteitatiloja, kun pitää kuitenkin mahdollisimman hyvin yrittää suojella talon rakenteita. Ettei vaan jatkossa tule ongelmia, menee vielä koko talo piloille.

Kiitosta tässä vaiheessa pitää antaa Samelin vanhemmille, kun ovat ahkerasti olleet tekemässä, silloinkin kun itse ei ole paikalle päässyt, kun on pitänyt olla töissä.

Findit.fi on mukava sivusto, josta löytää kaikenlaista vanhaa tavaraa, kun vain osaa etsiä. Nyt sieltä on bongattuna puinen sohva ja pari kaappia, pitää vielä katsoa tuleeko kaupat. Pitäisi alkaa kattella lattioiden värejä, ja keittiön tapettia, ja sitten pitäisi saada joku ammattitaitoinen kertomaan miten maalataan ruutukuvio lattiaan.. Onko ideoita?

Keittiöön ollaan nyt päätetty laittaa ekovilla ja koolaukset sekä kipsilevy. Ainakin nyt tällä hetkellä se tuntuu oikealta vaihtoehdolta, katsotaan miten sitten huomenna.
Nyt pitää kuitenkin ruveta tosissaan suunnittelemaan kylpyhuone KHH yhdistelmää, koska siinä menee oma aikansa kaikkien rakenteiden, vesieristysten ja kaakelointien kanssa.


Tässä vielä pari kuvaa Orrelasta.
Vinttiä ja sitä purua jota on ihan riittämiin nyt siirretty

Lumikko joka tuli tervehtimään meitä Orrelassa.

Orrelan To Do-lista, vasta yksi kohta ylivedettynä ;)
Kiitos ja seuraavaan kertaan.

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti