torstai 26. syyskuuta 2013

mattokokeilua olkkarissa

Hipsimpä taas tuonne meidän vintille hakemaan lampaantaljaa lämmikkeeksi yhden jakkaran päälle. Jotenkin täällä meillä Orrelassa aina tulee syksyllä, varsinkin nyt kun vettä sataa, niin ihanan raikas ja rauhoittava tunnelma. Kai se kuuluu vanhaan taloon, ihanaa! 

Meillähän täällä tosiaan asustaa kaksi koiraa ja kaksi kissaa meidän kolmen lisäksi. Tästä syystä varsinkin matot likaantuu melko nopeaa. Ja minä kun pidän valkoisista ja vaaleista matoista, niin ne varsinkaan ei kauaa pysy kauniin näköisinä. Otin sitten tosiaan vinitllä käydessäni kainaloon yhden räsymaton, ja rullasin sen tuohon olkkarin lattialle. 

Mitä mieltä olette? Olisiko jokin toinen matto parempi? 


Tässä alimmassa kuvassa tuo musta karvainen möykky on meidän Joose-herra.

-Emäntä  

3 kommenttia:

  1. Tuohon sopisi minun mielestä vaikka toinen räsymatto rinnalle, yksinään näyttää hieman turhan kapealta. Räsymatothan on todella kestäviä ja pitkäikäisiä mattoja, kun vertaa tämänpäivän trendi mattoihin. Koiraperheeseen varmaan paras mahdollinen matto on juurikin räsymatot.

    VastaaPoista
  2. Räsymatto tuo ihanaa tunnelmaa vanhan talon sisustukseen. Minustakin tuohon voisi hyvin laittaa toisen viereen. Niiden ei tarvitse olla samanlaiset tai saman väriset, jos esimerkiksi leveys ja pituus ovat suurin piirtein samaa luokkaa. Jooselle ainakin näyttää kelpaavan! Teidän olohuone on aivan ihana ja tuo sohvapöytä on söpö:)

    VastaaPoista
  3. Meillä on olohuoneen lattian maalaus suunnitteilla. Miten on kestänyt koirien kanssa tuo lattiamaali?

    VastaaPoista