maanantai 11. heinäkuuta 2011

keittiö tilattuna

ja se on helpottava tunne. Kierreltiin noin viitisen paikkaa, ja tehtiin päätös ottaa keittiö Puustellista. Siihen oli monta erilaista syytä, mutta päällimäisenä se, että suunnitelma oli todella hyvä, juuri sellainen erilainen mitä oltiin haettukin. Muut paikat missä kierrettiin hakemassa ideoita, ei oikein säväyttäny. Mentiin liikkeisiin ja suunnittelija kysyi minkälaista etsitään, mitä halutaan sinne ja yms yms. Sitten kun mentiin katsomaan suunnitelmia niin ne oli juuri sellaiset mistä oltiin puhuttukin. Ei yhtäkään maata mullistavaa ratkaisua tai uutta ideaa. Pidän itseäni kuitenkin aika kekseliäänä, ja sisustuksesta kiinnostuneena, joten odotukset oli korkealla. Moni varmaan tässä vaiheessa ajattelee, että  miks en ite sitte suunnitellu meille keittiötä ja hommannu sitä jostain keittiökalustetukusta. No siksi, että vaikka mulla ideoita onkin, niin halusin ulkopuoliselta ideoita ja näkökulmia keittiön toimivuuteen. On kuitenkin suhteellisen iso asia tehdä keittiö huoneeseen jossa ei oo mitään, ei viemärin paikkaa ei mitään.

Keittiö on tulossa, asennus varmaan joskus syys-lokakuussa. Kuvaa en keittiöstä laita, koska ne jotka sen haluaa nähdä, tulee käymään sitten ihan orrelassa asti. Toki sitten kun kettiö on asennettu ja valmis ja stailattu, niin ehkä sitten otan pari kuvaa, ja ehkä pari kuvaa myös asennuksesta :P Että siinähän ne kuvat sitte tuleekin. :) :)


Sitten jotain muuta kuin keittiötä, eli vinttiä on edelleen tyhjätty ja siistitty, ja olohuoneen kattoa pitäis jossain vaiheessa tukea, hommata kengitystä varten hirsiä ja riskejä kavereita, joita ei oikeen tällä hetkellä meinaa olla. VINK VINK!! Myös vanha lämmönjakohuone on tyhjätty lämmityskattilaa lukuunottamatta. Nyt pitäis sitten jossain vaiheessa ruveta purkamaan seinää ja vanhaa vessaa pois, jotta kylpyhuonetta voisi ruveta suunnittelemaan. Ei kyllä minkäänlaista ajatusta kylpyhuonetta ajatellen, jotenkin ei vaan tuu ideoita eikä oikeen hahmota miten paljon sitä tilaa tulee olemaan, ja että mitä kaikkea sinne kylpyhuoneeseen mahtuu, vai mahtuuko sinne mitään. No eiköhän se siitä selkene, kun taas pääsee Orrelaan puuhastelemaan.

Tähän vielä pari kuvaa Orrelasta joita koneelta löysin.

Äiti hommissa, nyppimässä nupeja hirrestä.

Tulevaa kylpyhuonetta, tuo hirsiseinä pitäis tuosta purkuu jotta saadaan kolmehuonetta yhdistettyä ja saadaan kylpyhuone

Kulta hommissa, eli vintin tyhjäystä. Kutterin purua pitää siirtää pusseihin, jotta saadaan paperoitua pohja ja sitten purut takaisin
Vintin toinen puoli paperoituna, eli ihan remonttipahvia nitojalla mahdollisimman siististi kiinni, niin ei tuu eriste yläkerrasta sitten alakertaan.
Tässä varmaan tällä viikolla tulee lisää kuvia, ja koitan niitä tänne myös lisäille ahkerammin, ettei olis näin pitkää taukoa näite kirjotusten välillä.

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti