sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Orrelan Juhannus

Hyvää Juhannusta vielä kaikille, Orrelan ensimmäinen Juhannus on pian ohi, ja seuraavaa jo kovasti odottaen. Josko saatais olla seuraava juhannus jo Orrelassa.

Tänään oltiin Samelin ja koissujen kanssa Orrelassa siivoilemassa vinttiä, jotta saadaan sinne jossain vaiheessa eriste ja vähän lattiaa. nyt kuitenkin ensin sinne laitetaan lankkuja lattioille, jotta saadaan tavarat alakerrasta yläkertaan, ja päästään rakentamaan alakertaa. Laitan tähän pari kuvaa tältä päivältä.

Sanni (pikkusisko nro. 2) :) oli meillä auttamassa Orrelan siivouksessa, joten saatiin ihan hyvin siivottua, ja huomenna jatketaan. Meillä oli myös vieraita käymässä Orrelassa. Samelin Isän sisko ja sen mies. Sanoivat tulevansa ensivuonna uudestaan. :P Pikkusen pitää pistää vauhtia, että ei olla nolosti samassa tilanteessa kuin tällä hetkellä. ;)

Orrela on ollut meillä nyt nelisen viikkoa, vajaa kuukausi, ja ihan hyvin ollaan saatu tehtyä, vaikka työn ohella ollaankin tehty, eikä edes joka päivä. Välillä, kuten tänään, meinas ainakin mulla olla vähän stressiä ja huonoa omaatuntoa siitä kun ei oo ollu viikolla tekemässä kun maanantaina hommia Orrelassa. No eiköhän se siitä, pitää osata antaa itselleen anteeksi.

Sitten seuraavaan aiheeseen. Sameli sai eilen Museovirastolta sähköpostia, kun oli jättänyt yhteydenottopyynnön sinne jo monen monta viikkoa sitten. Saatiin tietää että Orrela, alkuperäinen Orren Tila, on Vaasan kotirannan historian merkittävimpiä tiloja. Saatiin myös Orren perheen perhekuva, toki skannattuna huonolaatuinen, josta selvisi paljon heidän perheestään, monta lasta, ja yksi iltatähti. Nyt on huomattavasti helpompi lukea kirjeitä ja tutkia tavaroita joita Orrelasta on löytynyt, kun tietää kenelle ne ovat kuuluneet, ja minkälainen ns. asema kyseisellä henkilöllä on ollut perheessä. Jossain vaiheessa kerron lisää Orren tilan historiasta, kunhan vaan saan itsekkin siitä enemmän selville.

Nyt tämän päivän saldoa kuvina. Olkaatte hyvä :)

Vintin lattia, vain paperia ja eristettä vailla, periaatteesa



Mahdollisesti tulevaa makuuhuonetta

Hyvänä apuna pikkusisko nro. 2, Sanni

Pitihän sitä vähän huilatakin, ja kuvassa taloa toiselta puolelta.

Sanni, Pikkusisko nro. 2
Jees, siinä ne pääkohdat tältä päivältä. Huomenna sitten lisää. Jos teillä on toiveita mistä haluatte tietää lisää, koskein Orrelaa, niin laittakaa ihmeessä kommenttia, niin koitan kirjoitella kunhan ehdin.

Nyt kuitenkin nukkumaan, kun koirat ja Samelikin jo nukkuu, Hyvät yöt kaikille, ja iso voimahali hyvälle ystävälle tänä raskaana aikana <3

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti