maanantai 20. kesäkuuta 2011

vintin tyhjäystä

Eli tänään meillä oli imuauto Orrelassa, joten saatiin hieman helpommin vanhat käyttökelvottomat eristeet välipohjasta pois. Olis ollu ihan kamala työ ruveta niitä ite lapioimaan sieltä. Ja sitä paitsi, meillä oli vielä onni matkassa  mukana, sillä toiselle puolella taloa vinttiin saadaan jättää vanhat kutterin purut ja vaan toiseen päähän tarvii hommata uutta eristettä. Säästetään remonttibudettia.

Kauheesti en jaksa tässä kovassa päänsäryssä kirjottaa, mutta tässä pari kuvaa tältä päivältä. Pahoittelen jo valmiiksi surkeaa kuvan laatua, ei sattunu olemaan mukana kuin kännykkä. Mutta kyllä niistä nyt jotain näkee :P
Ruokailuhuoneen päällinen. Ja kyllä on tukevasti tehty.
 Imuauto on tulossa vielä huomenna ottamaan loput eristeet, joita tuossa kuvassa vähän näkyykin vasemmassa alareunassa. Ja siis tähän päätyyn tulee uusi erste, koska pääasiallinen eriste tässä osassa taloa, on ollut olki ja savi ja kivet. Joten ne saa luvan lähteä, vaikka ihan kuivia olivatkin.
Yläkerran aulaa.

ja tässä vielä yläkerran aulaa, toisesta suunnasta. Ja tämä jättipitkä letku.
Nyt on kuitenki aika mennä nukkumaan, niin jaksaa mennä aamulla avaamaan InterDinalle oven, jotta saavat tulla poistamaan loput välipohjan eristeet.

-Nenni ja muu porukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti