maanantai 6. kesäkuuta 2011

viikko sitten talo vaihtoa omistajia

Eli viikko sitten maanantaina käytiin pankissa kirjoittamassa kauppakirjat. eli viikon verran ollaan oltu onnellisia Orrelan isäntiä ja emäntiä..

Tänään meillä oli vuorossa olohuoneen loppujen muovimattojen poistaminen, ja kaunis lattia sieltä alta tuli. Kaikki talon puulattiat on ollu todella hyvässä kunnossa, ja siis tänään meille selvis, että koko talon alla noin maksimissaan 200cm korkea kellari. Talosta, ainakin tällä purkamisella, on paljastunut vasta pari hieman huonompaa kohtaa, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä.

Talo alkuperäisessä asussaan. huomaa terassi jota ei enää ole,
mutta se meinataan taloon jälleen tehdä

Talo on saanut ylleen jo lauta vuorauksen tässä kuvassa



Tulevaa olohuonetta
Nyt en jaksa tällä kertaa kirjoittaa enempää, johtuen kovasta päänsärystä, joka vaivannut koko päivän, silti olin urheasti purkamassa Orrelaa.

Hyvää yötä kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Hei. Tosi ihanalta ja kovalta projekilta näyttää. Mitä kautte ootte saanu talon ostettua ja oliko kova hinta?

    T. Haaveissa samantyylinen talo

    VastaaPoista
  2. hei Anonyymi. kova projektihan tuo on, mutta ehkä lopussa kiitos seisoo. :) Talo ostettiin findit.fi -sivuston kautta, ihan sattumoisin työkaveri vinkkasi kyseisestä talosta. Itse talolle ei hintaa kertynyt kuin noin 20 000e, ja talossa kuitenkin kaapelitv, vesi, viemäri, sähkö liitynnät valmiina. Neliöitä talossa vajaa 250neliötä, ja lisäksi iso kellari. Eli oikeastaan saatiin talo puoli-ilman. Tontti oli se joka maksoi.

    Toivottavasti löydätte unelmanne, ja pääsette rakentamaan sitä.

    -Nenni

    VastaaPoista