torstai 2. kesäkuuta 2011

Neljäs remppapäivä takana

Terve taas


Nyt on siis neljäs remppapäivä takana, ja Orrelassa näyttää jo todella hyvältä. Iskä sanoi maanantaina että se on kaks viikkoa ja saadaan ruveta rakentamaan uutta. Ja kyllä se taitaa aika pitkälti paikkaansa pitää. Ja todellakin toivotaan niin, sillä meillä on aika tiukka aikataulu muuttamisen suhteen, koska ollaan ajateltu päästä marraskuuksi Orrelaan. Tarkotus olis saada kylpyhuone ja keittiö sekä pari muuta huonetta siihen kuntoon, että Orrelassa vois asua.

Ruokailuhuoneesta lähti tänään vanhan muovimatot ja lastulevy, ja alta paljastui puoleen väliin huonetta oleva uudenpi ponttilauta ja toisella puolella (kuvassa vasemmalla) oleva vanha leveämpi lankkulattia. Lattiat jäävät varmaan niille sijoilleen, sillä ovat erittäin hyvässä kunnossa, ainoastaan hionta ja maalia pintaan. Tuosta ovesta mennään tulevaan keittiöön, ja kuva on otettu tulevan työhuoneen ovelta.

Oikealla oleva kuva on tulevasta keittiöstä, ja oikean puoleisella seinällä on ruokailuhuoneen ovi. Lattialla on vielä lastulevy lautalattian päällä, ja se lähtee siitä suunnitelmien mukaan huomenna. Lattiassa oleva luukku vie suureen kellariin, jossa mahtuu kävelemään ja sieltä on ovi pihallekin, näkyy profiilikuvassa kivijalassa.

Suuret kiitokset vielä meitä auttamassa olleille. Äitille ja Sanni-siskolle sekä Sannin kaverille Lilli. Tytöt siivos koirien aitauksen todella hienosti, siellä oli koirien hyvä olla sen jälkeen. Samelin vanhemmat Jukka ja Eeva oli meitä myös auttamassa tänään. Ja kävihän siellä mun pikkusisko Emmikin piipahtamassa Nemo-bernin kanssa, ja siitähän Alma ja Joose tykkäs.

Nyt on kuitenkin aika mennä nukkumaan, koska huomenna on työpäivä, ja sitten onkin edessä työntäyteinen viikonloppu, mutta jotenkin kun tuota omaa laittaa, niin ei se tunnu työltä, sitä vaan tekee, jotta sinne joskus pääsisi muuttamaankin.

Öitä kaikille, kerrankin pääsee ajoissa nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti