torstai 28. kesäkuuta 2012

Ruokatalo

Oltiin käymässä joku aika sitten yhdessä asuntonäytössä, ei emme ole ostamassa toista taloa, mutta sieltä sain ihanan idean kissojen ruokailuun. Meillä oli sopivasti yksi vanha hieman huonokuntoinen arkku, eli ei siis yhtään ottanut kipeää tehdä siihen aukkoa kylkeen. 

Puhdistin arkun suurimmista lioista ihan vaan tiskiharjalla ja sitten porasin neljä reikää aukon jokaiseen kulmaan ja sen jälkeen sahasin loput aukosta, jotta sain siis sen aukon tehtyä. Olipas vaikeasti selitetty :) Kun aukko oli valmis, hioin sen reunat ettei jää tikkuja ja puhdistin arkkua paremmin. Lopuksi arkku, eli kissojen ruokatalo kannettiin sisälle... 

... ja tältä se siis näyttää!


Arkussa on tuollainen kätevä lokero, johon voi laittaa kissojen tarvikkeita, eikä kissat saa niitä sieltä kun kansi on kiinni.


ja kovasti kissut siitä tykkää. :D

4 kommenttia:

  1. Vähän hauska ja hyvä idea! :)

    VastaaPoista
  2. Uusi seurailija täällä, jään lueskelemaan :) Oi, olipas hauska idea! Meilläkin oli hieman ongelmaa, mihin laitamme kissan ruuat ja vessan, kun koirat kävi syömässä kissan ruuat vaikka ne olisi kuinka korkealle laittanut..

    VastaaPoista
  3. hei Miia, ja tervetuloa seurailemaan Orrelan elämää. Meillä tuo "ruokatalo" on toiminut todella hyvin, kissat hoksasivat heti että siellä on sapuskat. Ainut että pitää aina muistaa välillä kurkkia että kissoilla on ruokaa, nyt kun ei ruokakipot ole näkyvillä. Mutta meillä ainakin kissat ovat siinä vaiheessa niin rasittavia kun ruoka on loppu että tietää kyllä heti mennä laittamaan lisää ruokaa.

    VastaaPoista
  4. There is a chance you're qualified to get a $500 Ikea Gift Card.

    VastaaPoista