lauantai 11. toukokuuta 2013

panelointia lauantain kunniaksi.

Olohuoneen parissa ollaan taas oltu. Ollaan saatu seinä paneloitua ja seinät alkaa siis olla valmiit. paneliseinä on maalattu nyt kertaalleen, ja vaatii siis ainakin vielä yhden kerroksen lisää. siistiä jälkeä pitää tulla. 

Myös muut seinät on maalattu lopullisella maalilla ja joitain kohtia pitää vielä paikkailla, kuten nurkkia. 

Seuraavaksi voidaankin siirtyä lattian pariin, ja sitten olisi enää listoitus ja vähän ikkunapuiden maalausta. Tietenkin patterit ja valaistus, mutta kukas mitään pattereilla kesällä tekee. Kyllä tässä jo onkin odotettu sitä hetkeä että saa kantaa ensimmäisen huonekalut valmistuneeseen olohuoneeseen. Noh, ehkä tässä nyt parin viikon sisällä, toivottavasti. 

 
Ehkä tästä kuvasta huomaa parhaiten seinän lopullisen värin. erittäin vaalean harmaa on, ja mielestämme todella onnistunut värivalinta. 

 Tässä kuvassa seinä melkein paneloituna, ja kyllä se näyttikin hetken ihan kamalalta kun oli puunvärinen, jotenkin niin rauhaton ja silmiinpistävä.

Tässä sitten paneliseinä kertaalleen maalattuna, ja kyllä siitä jo huomattavasti rauhallisempi tuli. Vaatii vielä toki maalia, jotta pinnasta saadaan tasainen, mutta hieno siitä tulee. rauhallinen. 


Mitäs te muut olette mieltä? 

1 kommentti:

  1. Hyvältähän tuo näyttää ja paikanpäällä vielä paremmalta voisin kuvitella. Mikä lattia teille tuli ja mistä hankitte sen ? Näen kyllä että kyseessä puulattia, mutta juuri nyt en äkkiseltään löydä bloggausta itse lattian teosta.

    VastaaPoista