torstai 9. kesäkuuta 2011

muurahaisia, iu

termosta vaan,

meillä oli siis tänään Orrelassa oikein paljon vieraita, nimittäin hevosmuurahaisia.. Niitä kuhisi niin paljon, että en muista koska olisin nähny viimeks noin paljon muurahaisia yhdessä paikassa. Kuvaa ei tullu otettua, ku piti yrittää myrkyttää niitä kuoliaaksi. Niitä kuhisi eniten ruokailuhuoneen nurkassa, nurkka oli noin puolenmetrin korkeuteen asti peitossa muurahaisista. Inhoon muurahaisia ihan älyttömästi.

Kyllä ne aika hyvin lähti ku laitettiin myrkkyä kaikki seinän vierustat ja lattian rajat täyteen. Nyt on vaan sit kiva putsata niitä hirsiä siitä pulverista. no, onneks ne hirret menee piiloon levyn taakse. Pitää vaan toivoa että niillä ei oo pesää talon alla tai jossain siinä ihan vieressä. Talo on kuitenkin ollut asumattomana monta vuotta, joten muurahaiset on hyvin päässeet valtaamaan Orrelan, ja nyt sitten me tultiin häiritteen niiden(meidän) tontille :P

Kun vaan kerkiäisin niin pitäis ottaa kellaristaki kuvia teille, niin saisitte pällistellä miltä meijän talon alla näyttää. ja hienoltahan siellä, mutta ette te mua usko :) Samelin vanha inttikaveri kävi meillä kylässä, ja toi ensimmäisen paketin kahvia tullessaa, saadaan sitte joskus vuonna xx keitellä kaffia ku saadaan Orrela asuttavaan kuntoon. Niin että siellä pystyy asumaan muutkin kun muurahaiset...

Niin ja se mikä on mahtava juttu tälle päivää on se, että saatiin Orrelaan vesivessa. Eli enää ei tarvi käydä cittarissa asioilla, vaan voi käydä ihan omassa vessassa, omassa talossa... Talossahan on ollut vesivessa sisällä jo melkein -70-luvulta asti, se on ollu käyttämättömänä kun vesi mittari on ollu rikki, eikä vetta tuu pyttyy, vaan meillä on sellanen "puutarhaletku kellarista" -patentti. eli vettä perään niin ei jää kellumaan.
Kuvia tästä patentista ei ole, koska se ei ole kuvaamisen arvoinen. Mutta tässä joku päivä mun pitäisi ottaa kuvai meijän hienosta lattialuukusta, joka löytyy tulevan työhuoneen lattiasta, noin 30x30cm luukku, josta on suora pääsy kellariin tehdylle hyllylle. Mikäs sen parempi paikka, ku pitää kellarissa vaikka kylmää olutta siinä hyllyllä, ja kun rupee hiukomaan, niin lattialuukku vaan auki, ja siitä saa napata hyllyltä olusen. Todella kätevää. Kyllä ihmiset on ollu ennen fiksuj. Pisteet niille. Orren väelle.


Nyt alan kuitenkin menemään tästä pesulle ja nukkumaan, niin jaksaa taas huomenna töihin.

Morjens kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti