sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

sataa sataa ropisee...

... ja vintillä se kuulostaa kivalta.

Kylässä meillä oli tänään pari kaveria, ja huomenna tulossa vielä yksi lisää. Mukava kun kaverit käy kurkkimassa meijän projektia, vielä kun heihin sais innostuksen, samanlaisen kun meillä. Olis mukava jutskailla Orrelassa kavereiden kanssa ja saada puijattua ne tekemään siinä samalla kaikkea hyödyllistä. :P WINK WINK...

Tänään meillä oli Samelin kanssa vähän rennompi päivä puuhailun suhteen. Mä otin pääasiassa valokuvia, sain melkein kaikki kirjeet valokuvattua (ei  mitään tietoa miksi niin tein) ja sitten otin kuvia kaikista työkauluista joita vintiltä löytyi, ja vihdoin ja viimein sain otettu kuvia kellarista, siitä josta oon jo pariin kertaan puhunukki. Tässä vähän niitä kuvia...

Vintiltä löytyneitä

Vesisammutin, ei olla kokeiltu, mutta varmasti ihan toimiva edelleen.

Puisia lestejä



Kirjeitä rintamalta

Konfirmaatio muistokortteja 1920-luvulta

Malmatti

Toisissa kansissa on uusi ja vanhatestamentti 1800-luvulta (vas.), toisen sisällöstä en oo ihan vielä päässy perille

Tulevaa olohuonetta, ja koirat tietenkin päässy kuvaan kans.

Tuleva eteinen ja siitä kulku olohuoneeseen.

Vintin aulan ikkuna

Vintin aulaa, ja kaunista kattoa

Kellarissa on kiva pikkuluukku katossa, joka on siis työhuoneen lattiassa. Kellarissa voi laittaa tavaroita hyllylle joka tuossa luukun alla, ja sitten nostaa ne ylös työhuoneesta. Kätevää.

Tässä osa meijän kellaria.
Eli tällasia kuvia tällä kertaa. Ja niitä joita kiinnostaa Orrelan tapahtumat, niin ottakaa toki yhteyttä niin saatte tulla käymään. Ite odotan eniten sitä että päästään rakentamaan uutta (itestä enemmän apua niissä hommissa) ja tietenkin sitä sisustamista. Marraskuuksi meillä siis on tarkoitus päästä asumaan Orrelaan, ja se on vähän niinku pakko, koska silloin meiltä (ainakin toivon mukaan)  on toinen kämppä pois kuvioista. Niin ja kaiken kukkuraksi ollaan varattu marraskuulle kahden viikon reissu Thaimaaseen, joten muuton osalta voi tulla vähän kiirus, mutta mä ainakin vaan tykkään ku on vähän häppeninkiä.

Nyt kuitenki alotan leffan kattomisen, ja huomenna taas töihin. Niin ja hei huomenna meille selviää myös piippujen kunto, eli ovatko purkutavaraa vai saako niistä vielä toimivat pelit. Mutta huomenna kerron sitten lisää, että miten meijän maanantai on sujunut.

-Nenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti