maanantai 23. tammikuuta 2012

Koti

Olemme päässeet muuttamaan! Vihdoinkin!

Kyllä tuntuu hienolta olla omassa kodissa, omassa rauhassa, nauttia.

Tässä on nyt ollut pikkuinen blogihiljaisuus, kun ei ole ollut nettiä. Nyt istuskelen täällä mun vanhempien luona. Katsotaan mitä saan rustattua tänne.

Perjantaina meillä oli siis muutto ajankohtainen, sillä torstaina illalla meille saatiin vesi juoksemaan. Kyllä oli hienoa avata hana ensimmäisen kerran ja laskea vettä altaaseen. Toki sieltä tuli vain kylmää vettä, kun lämminvesivaraajalle menevä johto oli kai jotenkin liian pieni. Hyvin se kuitenkin meni. Kylmäläkin vedellä pääsee jo tosi pitkälle.


Samana päivänä kun päästiin muuttamaan, meille muutti myös kissat Pilli ja Pulla. Aivan vallottavia veljeksiä ovat.
Erittäin hyvin on pojat kotiutuneet, ja ovat tosi kovia tutkimaan paikkoja. Hyppelevät vauhdikkaasti koirien yli ja seikkalevat milloin missäkin.

Pillistä ja Pullasta lisää myöhemmin.



Lauantai alkoi lämpimällä vedellä, sillä perjantaina saatiin vaihdettua pieni johto oikean kokoiseen. Lauantai meillä sujui aikalailla vaan ollessa, Samelilla oli pientä flunssaa joten päivä meni ihan vaan maatessa sängyssä ja ihmetellen kissojen ensimmäisiä päiviä uudessa kodissa. Tehtiin ruokaa ja käytiin koirien kanssa lenkillä. Illalla tein vielä yhden "mummon suklaakakun" ja sitä tulikin syötyä sitten ihan pahaan oloon asti.

Sunnuntai aamu alkoi sitten jo lämpimällä suihkulla, ja siis näin ollen tuli käytyä ensimmäisen kerran suihkussa Orrelassa. Oli aika jännää. Suihkunraikkaina lampsittiin äänestämään ja palattiin takaisin kotiin. Päivällä meitä olivat auttamassa A ja M . Todella paljon kiitoksia avusta, kyllä Orrela vaan tuntui illalla kaiken sen ahertamisen jälkeen ensimmäisen kerran kodilta. Kiitos!

Nyt on maanantai ja ensimmäinen arkipäivä Orrelassa. Siis mikä fiilis!

Olis tosi kiva jos jättäisitte vierailustanne blogissa jonkulaisen tervehdyksen. :)

-Orrelan Emäntä

10 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! <3 Ja aivan ihania kissoja! T. Laura :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Laura! kissat on kyllä aivan mahtavia. Niin uteliaita ja tulevat äärettömän hyvin toimeen koirien kanssa. Tervetuloa vaan käymään.

      Poista
  2. Hurjasti onnea uudesta kodista!! :)

    VastaaPoista
  3. Oli oikein mukava viettää päivä Orrelassa ja oli ilo olla avuksi! -a

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti avusta. Nyt meillä on kaikki samassa, olohuone, työhuone, makuuhuone, tv, lukunurkkaus ja vaatehuone. Kyllä nyt kelpaa.

      Poista
  4. Hej Jenni.
    Jag har följt med hela ert projekt. Grattis till inflyttningen!
    Ni har varit duktiga och skapat ett så fint hem!

    Benita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej Benita! Tackar tackar, jaa inflyttningen kändes nog jätte bra, äntlingen hemma kan man säga. :) Ännu är det mycket att göra, men sakta blir de bra.

      Poista
  5. Todellakin onnea uuteen kotiin! Kuulosti ihanalta tuo viikonloppu: saada tuntea, että on oikeasti kotona ja nauttia siitä! Riittää teillä myös vilinää siellä, kun on nyt kissojakin. Onneksi on tilaa niin ulkona kuin sisällä :).
    *Säde

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Säde onnitteluista, ja tervetuloa taas käymään kun täällä päin liikut(te). Nautin kovasti tästä eläinten vilskeestä. -Jenni

      Poista