lauantai 16. toukokuuta 2015

Haaste: 11 kysymystä

Sain haasteen Mimi's motherilta. http://villaolavi.blogspot.fi/
11 kysymystä joihin kirjoitan vastauksen ja sen jälkeen keksin uudet 11 kysymystä ja haastan 11 blogia mukaan. Jätän kuitenkin haasteet laittamatta eteenpäin. Tässä mun vastaukset! 

1. Oliko sinulla lapsena/ nuorena harrastuksia, jos niin mitä? Onko joku näistä harrastuksista kulkenut mukanasi tähän päivään?

Lapsena harrastin voimistelua jonkun vuoden ja sen sitten iän karttuessa vaihtui tanssiin. Joskus teini vuosina tanssi jäi, kun en löytänyt oikeen omaa genreä ja olisin kaivannut enemmän kunnon treenaamista enkä vaan letkeää tanssimista tunnista toiseen :P Näin vanhemmalla iällä ehkä semisti harmittaa kun tuli tuo tanssi jätettyä. 

2. Miten vietät vapaa-aikaasi? Käytkö elokuvissa, konserteissa, teatterissa, tanssipaikoissa tai joissakin muissa tapahtumissa? Millaisissa?

Vapaa-aikaa ei kauheesti ole, kun perheessä on kaksi alle 2-vuotiasta lasta. Jos kuitenkin miehen kanssa saamme kahden keskistä aikaa, saatamme lähteä elokuviin tai teatteriin ja nauttimaan hyvästä ravintolaruoasta. 

3. Miten aloitat aamusi? Keitätkö ensin kahvin tai teen vai luetko päivän lehden, surffaat netissä vai hyppäätkö suinpäin vaatteisiin ja lähdet töihin? Tai ehkä jotenkin muuten, miten?

Aamut alkaa yleensä imettämällä pienempi pimu, ja sitten noustaan pimujen kanssa ylös aamupalalle. Se hyvä on kotiäitinä olemisessa että mihinkään ei yleensä ole kiire, ja saamme rauhassa tehdä aamuaskareet. Näihinkin kuluu yleensä jokunen tunti, kun ei tuo pienempi viihdy kun sylissä ja isosisko vaatii omansa, ja omatkin hampaat ja naama pitäis ehtiä pesemään. Monesti sitä tuleekin oltua samoilla hiuksilla ja naamalla koko päivä, kun ei vaan ehdi tai löydä sopivaa rakoa näiden tekemiseen. 

4. Mistä oman elämäsi seikasta olet kaikkein kiitollisin?

Lapset! Aviomies! Perhe! 
Lapset ennen kaikkea, sillä tiemme tähän pisteeseen on ollut kivinen ja hankala, eikä siis lasten saaminen ollut lainkaan itsestään selvyys. Nyt kuitenkin kainalossa on kaksi ihanaa pimua. 

5. Onko sinulla unelma josta olet unelmoinut jo pitkän aikaa, mutta et ole toteuttanut unelmaasi. Miksi unelmasi on jäänyt toteuttamatta?

Unelmoin laulutunneista ja reppureissaamisesta :P Just eilen puhuttiin miehen kanssa kuinka sitten kun lapset on isompia, niin lähetään reilaamaan. Jos siis silloin vielä voi reilata *reps*
Laulutuntien ottaminen varmaan voiskin olla ihan mahdollista, mutta en vaan oo saanu aikaseks, enkä edes tiedä osaanko oikeasti laulaa, kun lauleskelen vaan ittekseni. 

6. Jos saisit herätä täydelliseen päivään niin millainen se olisi?

Täydellinen päivä olisi kiireetön ja rakkaiden ihmisten ympäröimä. Hyvää aamupalaa ja sen jälkeen kaunis ja lämmin kesäaamu. 

7. Yksi onnellisin muisto lapsuudestasi?

Varmaan perheen kesken vietetyt hetket ja kesälomareissut. 

8. Ystävyys, mitä se merkitsee sinulle?

Ystävyys merkitsee ihania ihmisiä ympärille joiden kanssa voi jakaa arjen huolet ja murheet, ilot ja onnistumiset. Sitä että voi jatkaa juttua siitä  mihin se viimeksi jäi, vaikka aikaa olisi kulunut kuinka paljon viime näkemästä. 

9. Missä asiassa koet olevasi erityisen hyvä/taitava? Onko se kenties leivonta, ruuanlaitto, käsitöiden teko tai jokin ihan muu. 

Hmm, tää oli aika vaikea, mutta ainakin käsistäni olen aika kätevä, tullut huomattua tässä taloa rempatessa. 

10. Jos olisit vuodenaika niin mikä vuodenaika ja miksi?

Kesä ehdottomasti. Olen ihan 100% kesän lapsi. Kesä on kaunista aikaa, luonto on kauneimmillaan, ulos on helppo lähteä kun ei tarvitse pukea niin paljon. Suomen kesä varsinkin on ihanan raikas. 

11. Täydennä lause. Toivoisin, että...

... perheeni on onnellinen ja pysyy terveenä. Saisin elää pitkän ja hyvän elämän. 


Noin, tulipas kerrottua vähän kaikkea. En jaksa haastaa ketään, sori! 

Hyvää kevään jatkoa kaikille, ja nauttikaa elämästä! 

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun jaksoit kuitenkin vastailla kysymyksiin. Mukava oli lukea vastauksiasi ja pienen tytön tytön mummana (44v.), voin kyllä uskoa ettei kahden noin pienen lapsen kanssa todellakaan ole vapaa-ajan ongelmia. Mutta kuten kerroit, he ovat myös se elämäsi onnellisin seikka ja niin kai se kuuluu ollakin. Elät nyt aikaa josta kannattaakin nauttia, se kun mokoma menee niin nopeasti ohi ja huomaa niiden pienten kullan murujen kasvavan ohi vanhempiensa ja lentävän pois pesästä. Jotta en kuitenkaan menisi vuosien edelle, toivotan sinulle ja perheellesi oikein aurinkoista, lämmintä kesää.

    VastaaPoista
  2. There's a chance you're eligible for a complimentary $350 IKEA Gift Card.

    VastaaPoista