maanantai 18. toukokuuta 2015

Kun auto vaihtuu kaappiin

Meillä kävi niin, että minä sain kaapin ja mies joutui luopumaan autosta. Aika hyvin vai mitä?

Vaihdettiin tosiaan auto ensin toiseen autoon, ja kaveri sitten ihastui tähän vaihdossa tulleeseen autoon. Tehtiin sitten niin että auto vaihtui kaappiin. Mun mielestä tosi hyvä diili, olihan se auto aika karu. Mies ei ollut ihan samaa mieltä. 

Tässä yksi kuva jota guuglettelin, ja imin insipraatiota
Kaappia alettiin piirtämään, ja mulla oli aina ollut haaveissa sellainen massiivinen vanha täyspuinen kaappi. Jotain tämän tyylistä. 

Kattelin guuggelista kuvia kaapeista, ja piirtelin paperille niistä parhaita paloja. Yhdessä sitten tämän tekijän kanssa pohdottiin mittoja, ja mitä kaikkea on mahdollista tehdä. (Kaappi on tehty koulutyönä.)

Tässä taisi olla omista luonnoksista se viimeinen


Kaappi alkoi hahmottumaan, ja kovasti jo odotin ensimmäisiä kuvia siitä. En nyt enää tarkalleen muista montako kuvaa eri vaihesta sain, mutta ainakin väliaikatietoja tuli hyvään tahtiin. Milloin oli ovet tehtynä, milloin tehtiin koristelistaa, ja milloin runkoa. Myös sisälle tulevien hyllyjen paksuudesta ja lukumäärästä viestiteltiin. 

Vihdoin oli aika lähteä hakemaan kaappia, ja olin enemmän kuin innoissani. Vihdoin saan kaikille liinavaatteille ja pyyhkeille oman paikan. Täällä remontin keskellä pölytön hyvä säilytyspaikka oli enemmän kun toivottu. 

Tässä se kaappi sitten vihdoin ja viimein on. 

Haettiin vanhaa tunnelmaa vetimillä
Kaappi on noin 2m korkea ja 110cm leveä

Saranat 
koristelistaa


Alas tuli kaksi laatikkoa

Tähän päivään asti olen ollut enemmän kuin tyytyväinen kaappiin. Kiitos L kun tämän meille teit, hieno se on edelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti