torstai 17. toukokuuta 2012

Kesä saapui Orrelan keittiöön

Oon jo jonkun aikaa sitten ostanu kirpparilta vanhan pitsisen täkkilakanan, ja nyt sitten sain äitiltä toisen. Näistä syntyi eilen keittiöön uudet verhot. Ja ainakin omasta mielestä todella hienot, varsin kesäiset. 

Näissä molemmissa lakanoissa on kauniit pitsit, ja päätinkin ommella verhot niin että nuo pitsit tulevat verhojen yläosiin tuomaan keveyttä. Pitsit ovat tietenkin erilaiset, ja mielestäni se luo verhoihin ja etenkin keittiöön hienon yksityiskohdan. Eikä niitä pitsien erilaisuutta edes huomaa, jossei hoksaa tarkkaa katsoa.

Verhot ovat ikkunassa ihan sellaisella yksinkertaisella vaijeritangolla, ja mielestäni se toimii parhaiten meidän tapauksessa. Toisen ikkunan vieressä on nimittäin heti uuni ja mikro päällekäin, ja tämän takia siinä on siis korkea kaappi. Vaijeri oli helppo kiinnittää ihan kaapin reunaan kiinni, koska ikkunan ja kaapin välissä ei ole  tilaa kiinnittää normaalia verhotankoa.


Mitä pidätte? Oletteko itse ommelleet vanhoista lakanoista verhoja?

4 kommenttia:

  1. Ihanat verhot Jenni! Todella hieno ja luova idea tehdä ne vanhoista lakanoista! Ihanaa että laitat kuvia aina tänne :)

    -Mirika

    VastaaPoista
  2. kiitos kiitos... yritän tänne aina päivitellä orrelan kuulumisia. Pikku hiljaa taas alkaa remontit.

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit verhot olet ommellut! Tervetuloa seurailemaan blogiini meidän pohjalaistalon siirtoprojektia :)

    VastaaPoista