keskiviikko 16. toukokuuta 2012

pihan siivousta

... oli tosiaan vuorossa eilen. Tultiin kotiin ja Sameli jäi laittamaan autoon jotain valohommeleita, ja mä lähin kiertämään koirien kanssa pienellä lenkillä. Oli niin ihana ilma, toki tuuli, mutta oli kuitenkin lämmin varsinkin tuossa meidän talo edessä rinteessä. Otin sitten haravan käteen ja vähän siistin sitä rinnettä. Noh, Sameliki sitte innostu, ja loppujen lopuks siistittiin koko etupiha ja lopeteltiin siinä yhdeksän aikaan illalla. Se on ku innostuu noista pihatöistä.. Kuvia en jaksanu enkä viittiny ottaa, ku ei niistä kukaan olis kuitenkaan mitään eroa entiseen huomannu, enkä edes ehtiny ottaa before-kuvaa, joten en sitten ottanu sitä after-kuvaakaan.

Tänäänkin on tosi kaunis ilma, mitä nyt välillä  menee pilveen, mutta oli meillä tuossa kahdeksan aikaan aamulla ulko-oven viereisessä mittarissa +25 astetta.

Ulko-ovesta tulikin mieleeni, että ei kukaan sattuis tietään jotain hyvää puuseppää joka loihtis meidän kartanoon kauniit ulko-ovet? Netistä oon yrittäny ettiä, mutta ei sieltä oikeen meinaa löytyä mitään kivaa mallia, joten ei kai se auta ku ite piirtää...

Eilen väsäsin toiseen keittiön "penkkiin" pehmusteen, joka samalla suojaa sitä puuta auringolta, joka melkein koko päivän siihen porottaa. Päällystin pehmusteen tietenkin pestyllä pellavalla. Ja niin hieno siitäkin tuli, vaikkei kädenjälki nyt mitään maailman parasta ookkaan, kun sen tunnissa väsäsin, mutta onpahan kuitenkin. ja jos se kelpaa mulle, se kelpaa myös muille.

Nyt lähen kuitenkin hakemaan vintiltä pyykit, ja laittamaan uudet kuivumaan, ja samalla päivän toinen koneellinen pyörimään. saan sitten lakana pyykin ulos kuivumaan.

Soon moro!

-Jenni

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo keittiön verhot :)Tuli tuosta ulko-ovesta mieleen, että sellaisia voisi kysyä tuolta Puu- ja venetyöstä: http://www.puujavenetyo.fi/.

    VastaaPoista
  2. Heippa Suvi, laitoinkin jo tuonne Puu- ja venetyölle sähköpostia mutta eivät ole vielä vastanneet mitään. Löysin kuitenkin todella ihanan ulko-oven tällaisesta paikasta http://www.lindy.fi/
    -Jenni

    VastaaPoista